slide tekst inn

Personvernerklæring

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Med mindre man benytter kontaktskjemaene på nettstedet, så samler vi ikke inn personopplysninger ved bruk av nettsiden. Det er ikke mulig å opprette brukerkonto på nettsiden.

Kontaktskjemaer

Friskfysio.no bruker kontaktskjema på nettsiden for å enkelt ta imot henvendelser fra våre kunder og besøkende. Personopplysninger som samles inn via kontaktskjemaer er navn, epostadresse, telefonnummer og eventuell annen informasjon som brukeren skriver inn. Innsendte skjemadata blir lagret i en database for å sikre at alle opplysninger kommer frem, og av kundeservice-messige hensyn. Denne informasjonen blir ikke benyttet til markedsføring og kan kun gis tilgang til av ansatte som har behov for dette.

Informasjonskapsler

Dersom du ikke logger inn med en bruker på nettstedet, vil det heller ikke lagres noen informasjonskapsler. Ved innlogging (kun for administratorer) lagres det enkle informasjonsregler for å gjøre opplevelsen mer brukervennlig. Ingen personopplysninger blir lagret som følge av bruk av cookies på Friskfysio.no.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret på din person. Du kan kreve at opplysningene rettes eller slettes. Ta kontakt med oss på undernevnte kontaktinformasjon dersom dette er aktuelt.

Sikkerhet

Friskfysio.no har gode rutiner og tekniske løsninger for å beskytte dine personopplysninger. Kun medarbeidere med behov for tilgang til personopplysningene, har dette.

 

Personvernerklæringen er sist oppdatert 26/10-2018.

 

 

Frisk Fysioterapi AS

Hornebergveien 7B
7038 Trondheim
Tlf: 73 96 36 26

Vår nettstedsadresse er: http://friskfysio.no